august 2010

Er det egentlig noen som leser bloggen?

Jeg lurer på om det EGENTLIG er noen som leser bloggen min er ikke?


-blogges♥

Er du tørst? teit spm men....

Kankje litt teit overskrift men ser du hva det står på bilde under?
Skriv i kommentarfeltet nedenforr hva du tror det står så tar jeg den første som svarer riktig og kommenteren bloggen hennes/hannes! Så skriv ivei..


Det er kanskje lett å se hva det står men,.

Hva syntes du?

Jeg lurer på om du syntes denne outfiten var fin eller ikke?

Har tenkt å gå sånn på skolen en dag.

Syntes du outfiten var fin eller ikke?(svar 100%ærlig bryr meg ikke om du ikke syntes den var fin, men vil ha din mening uansett!)

-blogges♥

Ble ikke noe av: (

Som jeg skrev i forrige innlegg at jeg og noen flere skulle på Monster Race....Men når vi kom frem og litt føre inngangen begynte det å regne men vi tekte at det sikkert gidde seg så vi fortsatt rettningen mot inngangen, men da begynte det å hagle og regne enda mer så det ble til at vi dro hjemmover igjen =(
På veien hjemmover spiste jeg en del pringels og når jeg kom hjem da så var jeg skikkelig kvalm er det litt nå også men heldig vis ikke så mye da! og når vi kom hjem regna det her også  lyner det  og tordner nå. det gjorde det på Ed også.

-blogges♥

Monster race

I dag eller nå snart skal jeg på monster race, det kommer til å bli bra.!
Skulle legge ut et bilde av skoa mine ossen de så ut i fjor får det var nemmelig gjørme over hele, men det gikk ikke å legge ut nå så prøver senere i dag.

Når det er ferdig skal vi ut og spise kanskje♥

-Blogges©

Stallen

I går var jeg i stallen rundt 12.00 og nærmere kl. 1300 kom Magnus og da gjorde vi ferdig hestene også ridde vi en lang tur.. Og når vi kom tilbake vaska vi vinduene og sopa i stallen ♥ Og fåre vi skulle dra hjem tok vi å ridde barbakk( det er å ri uten sal ) på hesten til Magnus og når vi hadde gjort det satt begge to på hesten og når Magnus skulle gå av da så holdt han i meg så jeg hang på en måte i halsen på hesten mens han datt rett ned på stener.. :L


Meg på Dimma♥

Oslo

Heisann!

Om tirsdagen var jeg, mamma , E.... og Magnus i Oslo.
Magnus ble med oss og jeg, Magnus og E.... gikk rundt i Carl Johan og titta. Først var vi på Eger senter for at Magnus ville se på OnePiece butikken så da tok vi en tur innom der og da prøvde jeg Norgesdressen ønsker meg den se.....
Og Magnus prøvde en med fargen baby blå. Når vi var ferdige i OnePiece butikken gikk vi ned på Ark og da kjøpte jeg med et rundt converse pennal, et viskelær og et viskelær som er i en maskin litt vanskelig å forklare., må jo begynne å forberede seg til skolen nå for beegynner til onsdag!=( Etterpå var jeg først i den ene bikbok butikken og der kjøpte jeg meg et hjerte smykke, og et par briller, og hvite joggebukkser og et smykke til mamma.=)
Og litt lenger ned i Carl Johan var jeg også i enda en BikBok butikk der kjøpte jeg ikke noe da..
Og rett føre vi skulle opp til bilen igjen var jeg innom enda en BikBok butikk der kjøpte jeg en marineblå jakke til mamma.
På veien hjemover dro vi innom Peppes Pizza og spiste det var i Moss og da var vi også innom Hööks det er en heste og hunde butikk for dere som lurer. Der kjøpte jeg en ny børste til Dimma(det er en hest) og hodelagpynt og litt mere.

Har desverre ikke noen bilder..!

-Sandra

Blir du den 200?

Heisann!

Akkuratt nå så har jeg 199 kommentarer husker at jeg blogga at jeg hadde 99kommentarer for en stund siden..
Jeg vet at jeg ikke har mange kommentarer men.....

Men jeg lurer på hvem som blir den 200!

hits
bloglovin