Nye sko<3

Heisann

Grunnen til at jeg ikke har blogga tidligere i dag er får:

Jeg og Magnus dro til bibliotek og byen.

Jeg kom hjem også dro jeg og mamma til byen.

 

Når jeg og Magnus var i byen så kjøpte jeg men en "boks" på notabene til å ha blyanter og penner i, en bok om smoothies og juice og en bok som heter <<Fantastisk og elsket av alle (og på jobben går det også kjempebra)>>

Den var på tilbud til 25kr og den har egentlig kosta 298kr. det er sykt billig å få en bok til 25kr når den nesten har kosta 300!

På biblioteket lånte jeg meg en bok som heter <<How to be ungdom>> og en annen som heter <<Gjørme drømmer>> How to be ungdom har jeg lest før også.

Når jeg og mamma dro til byen var det sånn 3 for 2 altså at man kjøper 3sko men de skoa som er billigst får man gratis. Da fikk jeg meg ett par nye vinter sko(kommer bilde av de etterpå eller i morgen) av Moods of Norway. Svarte uggs(kommer bilde av de etterpå eller i morgen) av ICU og ett par brune kawasaki sko(kommer bilde av de etterpå eller i morgen) det er faktisk mine 4kawasaki sko, jeg blir aldri lei av kawasaki sko!

 

Har du lest noen av bøkene <<fristende smoothie og juice, fantastisk og elsket av alle(og på jobben går det også kjempebra, how to be ungdom og gjørme drømmer?>>

Vis ja hvilken og syntes du den var bra?

Har du kawasaki sko? (vis ja hvilken farge?)

Har du Uggs?

 

 

©Sandra©

 


Minner om at du kan bestille design eller header av meg HER

Én kommentar

Postet av: Sanne Caroline Kvitnes
Dato: 16.10.2010 Klokken: 20:01 -


Nei de har jeg ikke lest. Jeg har verken uggs eller kawasaki. Hadde begge deler før, men det er ikke helt meg lenger. for å si det sånn :)

Skriv en ny kommentar

hits
bloglovin