Oslo

Heisann!

Om tirsdagen var jeg, mamma , E.... og Magnus i Oslo.
Magnus ble med oss og jeg, Magnus og E.... gikk rundt i Carl Johan og titta. Først var vi på Eger senter for at Magnus ville se på OnePiece butikken så da tok vi en tur innom der og da prøvde jeg Norgesdressen ønsker meg den se.....
Og Magnus prøvde en med fargen baby blå. Når vi var ferdige i OnePiece butikken gikk vi ned på Ark og da kjøpte jeg med et rundt converse pennal, et viskelær og et viskelær som er i en maskin litt vanskelig å forklare., må jo begynne å forberede seg til skolen nå for beegynner til onsdag!=( Etterpå var jeg først i den ene bikbok butikken og der kjøpte jeg meg et hjerte smykke, og et par briller, og hvite joggebukkser og et smykke til mamma.=)
Og litt lenger ned i Carl Johan var jeg også i enda en BikBok butikk der kjøpte jeg ikke noe da..
Og rett føre vi skulle opp til bilen igjen var jeg innom enda en BikBok butikk der kjøpte jeg en marineblå jakke til mamma.
På veien hjemover dro vi innom Peppes Pizza og spiste det var i Moss og da var vi også innom Hööks det er en heste og hunde butikk for dere som lurer. Der kjøpte jeg en ny børste til Dimma(det er en hest) og hodelagpynt og litt mere.

Har desverre ikke noen bilder..!

-Sandra

3 kommentarer

Postet av: Else Marte<3
Dato: 16.08.2010 Klokken: 18:50 - http://marteejentaa.blogg.no


hvem er e....
Postet av:
Dato: 20.08.2010 Klokken: 18:06 -


ja det lurte jeg på og..
Postet av: Sandra - kommenterer tilbake!
Dato: 20.08.2010 Klokken: 19:11 - http://sc3.blogg.no


Anonym: Hvem er du?

Skriv en ny kommentar

hits
bloglovin